ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc bal felső
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc infó háttér
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc jobb alsó
ausztria utazás, szállás, síelés - felső csík
ausztriatravel.hu - SZÁLLÁSAJÁNLATOK AUSZTRIÁBAN
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc jobb felső vékony csík
Információ:
(30) 937-9255
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés bal alsó csík
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés ausztria zászló
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés ausztria főoldal
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés kapcsolat
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés ausztria impresszum
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés oldaltérkép
SPECIALISTÁTÓL
ausztriai szállások a
ausztria utazás, szállás, síelés - síelés fejléc piros csík
TOP SZÁLLÁSAJÁNLATOK AUSZTRIÁBÓL
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások hattér
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások 1.
ausztria utazás, szállás, síelés - 1. top szállás főkép
AUSZTRIA - PONTEBBA ( UD) (Nassfeld) - Al Gallo Hotel Forcello
PÁLYASZÁLLÁS A NASSFELD OLASZ OLDALÁN - ÁTSÍZÉS LEHETŐSÉGE - 2-4 ÁGYAS...
Nincs ár
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások hattér
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások 2.
ausztria utazás, szállás, síelés - 2. top szállás főkép
AUSZTRIA - RAMSAU (Schladming-Dachstein) - Sporthotel Matschner Ramsau
4* SZÁLLODA AUSZTRIA LEGNAPFÉNYESEBB PLATÓJÁN - ELEGÁNS SZOBÁK -WELLNESS -...
Nincs ár
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások hattér
ausztria utazás, szállás, síelés - top szállások 3.
ausztria utazás, szállás, síelés - 3. top szállás főkép
AUSZTRIA - TURRACHER HÖHE - Turracher Höhe apartmanok
PÁLYASZÁLLÁS - FENYŐFA BORÍTÁSÚ KÉNYELMES APARTMANOK - WELLNESS ÉS...
Nincs ár
ausztria utazás, szállás, síelés - közvetlenül foglalható szállások
ausztria utazás, szállás, síelés - információk
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   ÍGY FOGLALHAT
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   HASZNOS TUDNIVALÓK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   UTAZÁSI FELTÉTELEK
ausztria utazás, szállás, síelés - síajánlatok
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   ALPESI KUNYHÓK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   SÍBÉRLET VÁSÁRLÁS
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   SÍKÖLCSÖNZŐK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   CSALÁDBARÁT SÍTERÜLETEK
  ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség   SÍÓVODÁK, SÍISKOLÁK
ausztria utazás, szállás, síelés - síajánlatok
 
MAI IRODAI EURO ÁRFOLYAM
1  EUR   390.35 Ft
ÁRKALKULÁTOR:
    € =         Ft
ausztria utazás, szállás, síelés - EURO kalkulátor
Az árfolyamokat a napiárfolyam.hu gyüjti.
EUB utasbiztosítás
Biztosítás megkötése otthonról!
ausztria utazás, szállás, síelés - tartalom elválasztó
 
ausztria utazás, szállás, síelés - lehetőség UTAZÁSI FELTÉTELEK
 
1. A ProWincia TMT Utazási Iroda/Siindex (U-000549) által közvetített szállásfoglalásokra a Polgári Törvénykönyv 389- 401 és 415-416. szakasza, az utazási és az utazást közvetítő szerződésről szóló 281/2008. Korm. rendelet és a jelen feltételekben foglaltak irányadók.
2. Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor az utas vagy képviselője a szolgáltatást megrendelte azzal, hogy a MEGRENDELŐ-t személyes adatainak magadásával, az utazási és fizetési feltételek ismeretét és elfogadását tartalmazó nyilatkozattal, az utazási irodához visszaküldte és a szállásdíj előleget megfizette.
3. A Siindex szállásajánlatait, minőségét, a szolgáltatási díj összegét a www.siindex.hu internetes portálján teszi közzé, ezzel tesz eleget az utas tájékoztatási kötelezettségének a szállás közvetítések esetében. Az Utazási iroda által minden e-mailben megadott írásos ajánlat, visszaigazolás, kitöltött megrendelőlap, számlák, jelen szerződés mellékletét képezik. Felek elfogadják az e-mail formájában létrejött iratokat. Elektronikus szerződéskötés esetén hatályos értesítésnek minősül az utas által megadott elektronikus levélcímre elküldött értesítés, olvasási visszaigazolása.
4. A szállás szolgáltatás részletes tartalmát - elektronikus úton létrejött szerződés esetén is - a következők tartalmazzák: az egyes szolgáltatások pontos meghatározását, minőségi jellemzőit, a teljesítés módját a www.siindex.hu honlapja, a lekérésre küldött egyedi ajánlat, és a szállás elfoglalására jogosító Voucher. A MEGRENDELŐ személyes adatainak kitöltésével, visszaküldésével és a „Nyilatkozat” elfogadásával igazolja az Utas az Utazási feltételek megismerését és elfogadását, ezáltal az Utazási szerződés létrejöttét. AZ általunk aláírt Utazási szerződést a megrendelés visszaigazolása mellékleteként kerül megküldésre.
5. Az utazási szerződés - függetlenül attól, hogy a szolgáltatásokat az Utas valamely harmadik személy javára rendeli meg - a Siindex és a Megrendelőben megjelölt személy között jön létre. Az egyes szolgáltatások minőségét és a szállásárakat a www.siindex.hu portálon megjelenített ajánlatok tartalmazzák. A szállásdíj magában foglalja a megjelölt szolgáltatások árát és az iroda szervezési díját. A helyszínen fizetendő adók és költségek az ajánlatban külön kerülnek meghatározásra. A Siindex fenntartja magának a jogot, hogy kivételes esetekben a tájékoztatóban foglaltaktól eltérjen. Amennyiben a szerződéskötés után jelentős változás következne be, a Siindex köteles értesíteni az Utast. Az értékesítéstől számított 3 munkanapon belül az Utas elállhat a szerződéstől és a Siindex kezelési költség felszámolása nélkül haladéktalanul visszafizeti a befizetett összeget. Amennyiben a változást az Utas elfogadja, a korábbi szerződés ezzel az új tartalommal jön létre, és az Utas az ennek megfelelő részvételi díjat fizeti.
II. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJAK ESEDÉKESSÉGE
1. Az Utas a „MEGRENDELŐ” visszaküldésével elfogadja az Utazási feltételeket és vállalja, hogy a megadott határidőig befizeti a szállásdíj előleget. A fizetendő részvételi díj előleg a szállás díjának 40%-a. A teljes részvételi díj megfizetése az utazás időpontja előtt 35 nappal esedékes. Ha a foglalás a szállás igénybe vételét megelőző 35 napon belül történik, akkor a díj 100 %-a fizetendő foglaláskor. Amennyiben az Utas a jelzett fizetési határidőt nem tartja be, az utazási iroda az utazási szerződéstől elállhat és követelheti költségeinek és kárának megfizetését, ez azonban a részvételi díj összegét nem haladhatja meg.
2. Az egyedi ajánlatban megadott díj fizethető forintban vagy €-ban.
3. A szálloda elfoglalására jogosító Voucher a teljes díj befizetését követően kerül megküldésre E- mailben.
III. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS MEGSZŰNÉSÉNEK ESETI ÉS JOGI KÖVETKEZMÉNYEI
1. Az Utasnak jogában áll a megrendelt szállást lemondani. A lemondási időponton azt kell érteni, amikor az Utas elállási szándékát írásban bejelenti és azt a Siindex tudomásul veszi.
2. A külföldi szálláshelyekkel és szállásközvetítőkkel kötött megállapodásaink alapján lemondás esetén a szolgáltatás teljes összegéből az alábbi bánatpénz fizetendő, ha az utazás előtti 60. napon belül történik a lemondás:

60-45. nap közötti elállás esetén a részvételi díj 10%-a
44-21. nap közötti elállás esetén a részvételi díj 40%-a
20-11. nap közötti elállás esetén a részvételi díj 70%-a
10. napon belüli elállás esetén a részvételi díj 100%-a
3. A partnerünk által elvárt, fentiektől eltérő lemondási feltételeket az egyes ajánlatokban adjuk meg.
4. Ha az Utazási Iroda eláll az utazási szerződéstől, az Utas jogosult az eredetivel azonos értékű helyettesítő szolgáltatásra, ha ennek biztosítására a Siindexnek lehetősége van. Ha a helyettesítő szolgáltatás magasabb értékű, a díjkülönbözet a Siindexet terheli, ha alacsonyabb értékű a Siindex köteles a díjkülönbözetet az Utas számára megtéríteni.

Az Utas követelheti a teljes befizetett díj azonnali visszafizetését és az ez után járó mindenkori jegybanki alapkamatot.
IV. TOVÁBBI FELTÉTELEK
1. A Siindex szerződéses partnerénél, megrendelőnek tekintendő a foglalást intéző személy akkor is, ha név szerint más utasok számára is intézte a foglalást.
2. Ha az Utas az szállás elfoglalása után az ajánlatban nem szereplő, előre nem fizetett szolgáltatást vesz igénybe, annak árát a helyszínen kell fizetni.
3. Amennyiben az utazás vis major okok miatt (háború, járvány, terrorizmus, sztrájk, vagy elháríthatatlan természeti jelenségek) elmarad, módosításra kerül sor, akkor a Siindex, kártalanítási felelősséggel nem tartozik.
4. Amennyiben az Utas a szálláshelyen valamely szolgáltatást saját elhatározásából vagy érdekkörében felmerült okokból nem veszi igénybe, úgy az utas más szolgáltatást vagy visszatérítést nem követelhet.
5. Az Utas az általa okozott kárért közvetlenül felel a szolgáltatóval vagy más természetes személlyel, ill. hatósággal szemben.
6. Az Utasnak a lefoglalt szállással kapcsolatban "szerződés hibás teljesítése esetén" felmerülő észrevételeit a helyszínen - tulajdonosnál, recepción, - haladéktalanul jelentenie kell, valamint köteles a Siindexet értesíteni az ismert telefonszámokon. Az Utas a közlés késedelméből eredő kárért felelős. Amennyiben az Utas panasza a helyszínen nem nyer orvoslást, visszatérítési kérelmét a hazaérkezéstől számított 10 munkanapon belül írásban kell benyújtania a Siindexhez, csatolva a helyszíni jegyzőkönyvet panaszáról - mint bizonyítékot, hogy a szolgáltató elismeri a hibát. A felsoroltak hiányában a Siindexnek kárpótlási igényt nem áll módjában figyelembe venni a szállodákkal és utazási irodákkal megkötött szerződés értelmében.
A Siindex az Utazási Szerződés nem teljesítéséből vagy hibás teljesítéséből eredő károkért való felelőssége a részvételi díj összegének kétszeresét nem haladhatja meg.
7. A díjemelés indokoltsága és az utazási szerződés hiányossága tekintetében az utas a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhat.
8. Az Utazási Iroda által történt szállás közvetítéssel kapcsolatban felmerülő vitás kérdésekben a felek előnyben részesítik a közös megegyezésre való törekvést.
9. Utazási iroda adatai:
ProWincia TMT Utazási Iroda,
Utazási irodai engedély száma U-000549.
Adószám 10666041-2-17, Cégjegyzék szám CG: 17-09-002300
Székhely: 7354 Váralja, Kossuth L. u. 273.,
Fiókiroda: Budapest, 1012. I. Attila út 125.
Bank: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Forint számla száma: 10404687-46800761-00000000
Euró számla száma: 10404687-49505156-54571023
ausztria utazás, szállás, síelés - lábléc felső csíkok
ausztria utazás, szállás, síelés - lábléc bal csík
  ausztria utazás, szállás, síelés - horvát tengerparti ajánlatok  
ausztria utazás, szállás, síelés - további részletek
 
Impresszum
A www.siindex.hu szállásportál a PTM Utazási Iroda ajánlatait tartalmazza.
Tel: +3630 - 9379255, info@siindex.hu
Adószám: 10666041-2-17, Engedély: U-000549
 
  ausztria utazás, szállás, síelés - Provincia panzió  
ausztria utazás, szállás, síelés - további részletek
KERESŐSZAVAK: síelés, szállás Ausztria, szállás Ausztriában, szállások Ausztriában, szálláshelyek Ausztriában, szálláshelyek Ausztria, szállások Ausztria, Ausztria szállás, Ausztriai szállás, Ausztria szálláskereső, Ausztria szálláshely, ausztriai szállások, Ausztria síelés, Ausztria sípályák, Ausztria síutak, Ausztria sípályái – síelés- Ausztria síelés – Ausztria pályaszállás, Ausztria pályaszállások, Ausztria síterep információk, Ausztria síterepei, Ausztria síoktatás, Ausztriai síterepek, osztrák sípályák, síterepek, síterepek Ausztriában, osztrák szállás, szállások, síelés Ausztria pályaszállás, síelés Ausztriában olcsón, síutak Ausztriába, utazás Ausztria, utazás Ausztriába, nyaralás Ausztria, osztrák sípálya leírások, Ausztria síterülete
ausztria utazás, szállás, síelés - prowincia közepes logo
web and design - web-x-pert